Link to: Program2023Link to: PresentationerLink to: Abstracts

SFDs vårmöte 24-26 maj  – Karlstad CCC

Tack till alla som deltog under tre mycket spännande dagar fyllda med intressanta interaktiva föreläsningar och diskussioner.

Fortbildning, kunskapsutveckling och erfarenhetsutbyte är viktigare än någonsin. Tillsammans gjorde vi det möjligt att kunna träffa kollegor, knyta nya kontakter och kanske starta nya samarbeten.

Vi hade en stor uppslutning från Sveriges såväl vuxen- som barnläkare inom diabetes, allmänläkare och diabetessjuksköterskor inom primärvården. Inte minst tackar vi de företag som har valt att stötta konferensen.

Två trevliga samkväm hann vi med,  dels på onsdag kväll på Lars Lerins utställning och med fortsättning på restaurang Matbruket. På torsdag kväll hade vi vår traditionella konferensmiddag med prisutdelningar på Karlstad CCC.

Tack också till Karlstad  och solen som sken på oss hela tiden.

Med vänliga hälsningar för programgruppen

Neda Rajamand Ekberg, Jarl Hellman, Lisa Sprengel, Eric Le Brasseur
Bengt Norberg, Stefan Jansson, Frida Sundberg 

Frågor eller synpunkter kan ställas till Meaconsulting AB
Anna Ekberg tel. 072–565 55 68
sfd@meaconsulting.se

 

Klicka på bilden och ladda ner utskrivbar program-PDF i A4-format.

Diabetologisk
afton

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz • 24 februari 2023

Svensk förening för Diabetologi arrangerar Diabetologisk afton i samband med ATTD-kongressen i Berlin.

Läs mer här!

Med stöd av

sfdmoten.se drivs av

© Svensk Förening för Diabetologi | Swedish Society for Diabetology 2024 | SFD Vårmöte och SFD Höstmöte är återkommande konferenser där diabetesforskare, läkare och sjuksköterskor finner ny kunskap och de senaste rönen inom diabetologi. Tidigare möten har ägt rum i Karlstad, Stockholm, Visby, Helsingborg, Örebro, Östersund, Malmö, Uppsala och Göteborg | Webbplatsen är producerad av Clareberg Consulting