Tack för ditt deltagande i Diabetologiskt vårmöte!

Varmt välkommen till Diabetologiskt vårmöte 2019 som kommer gå av stapeln 13-15 mars i Stockholm. I år har SFD och SFSD tillsammans med BLF ett gemensamt möte.

Det blir tre mycket spännande dagar fyllda med intressanta föreläsningar av framstående kliniker och forskare från Europa och Sverige. Vi bjuder på föreläsningar symposier, interaktiva falldiskussioner och postrar.

Mötet vänder sig till endokrinologer, allmänläkare, barnläkare, diabetessjuksköterskor, dietister, fotvårdare, sjukgymnaster och alla som är intresserade och behandlar personer med diabetes. Mötet hålls på KI:s nya Aula Medica och parallella lokaler som ligger i nära anslutning till aulan.

Utöver det vetenskapliga programmet ger mötet möjlighet för er att på plats träffa kollegor, knyta nya kontakter och kanske starta upp nya samarbeten. Vi kommer att ha trevliga samkväm dels på mingelkvällen under onsdag och högtidsmiddagen under torsdag.

(Bilder från visitstockholm.com)

”Meet the expert”
interaktiva seminarier

Pumpbehandling

Falldiskussioner

Postprandiell reaktiv hypoglykemi

Keynote speaker

Professor Brian Frier

Läs mer

Keynote speaker

Silva Arslanian, M.D.

Läs mer

Keynote speaker

Sara Seidelmann, MD

Läs mer

Mötet arrangeras av

© Svensk Förening för Diabetologi | Swedish Society for Diabetology 2024 | SFD Vårmöte och SFD Höstmöte är återkommande konferenser där diabetesforskare, läkare och sjuksköterskor finner ny kunskap och de senaste rönen inom diabetologi. Tidigare möten har ägt rum i Karlstad, Stockholm, Visby, Helsingborg, Örebro, Östersund, Malmö, Uppsala och Göteborg | Webbplatsen är producerad av Clareberg Consulting